Distansutbildning

Distansutbildning är en serie av korta självstudieutbildningar som du genomför hemifrån eller på jobbet under en förbestämd tidsperiod. Det enda du behöver är en dator eller surfplatta med internetuppkoppling och tid för att kunna genomföra utbildningen i lugn och ro när det passar dig bäst.

Så här fungerar Distansutbildning

  • Utbildningarna består av många korta textade filmer (inget ljud) som beskriver olika delar av utbildningen du valt.
  • En utbildningsfilm är normalt mellan 3-10 minuter och avslutas ibland med ett test.
  • De utbildningar som avslutas med ett test och där du har fått godkänt på testet, ger dig möjligheten att skriva ut ett intyg på genomförd utbildningsdel.
  • Du kan genomföra en utbildning hur många gånger du vill under den period du har tillgång till distansutbildningspaketet.
  • En distansutbildning som motsvarar en dags grundutbildning eller en dags repetitionsutbildning består av mellan 50-80 korta avsnitt.

Vilka utbildningar finns på distans?

Distansutbildning är en ny utbildningsform som vi erbjuder från och med januari 2019. Den första utbildningen på distans är CAB Plan Grundutbildning/Repetitionsutbildning. Vi kommer att utöka med fler distansutbildningar löpande, under 2019 och 2020 kommer exempelvis distansutbildningar att erbjudas i Meps och CABAS.

  • CAB Plan Distansutbildning
    Här kan du läsa mer om omfattning, innehållet för CAB Plan Distansutbildning och hur det fungerar när du köper distansutbildningspaketet.
    Mer om CAB Plan Distansutbildning

Boka en demo

Vi rekommenderar att du bokar in dig på en demo för att se hur distansutbildningspaketet fungerar och få möjlighet att ställa frågor. Hittar du ingen tid som passar är du givetvis välkommen att mejla oss på utbildning@cab.se så kontaktar vi dig och berättar mer.

Läs mer och boka demo distansutbildning