Distansutbildning

Distansutbildning är en serie av korta självstudieutbildningar som du genomför hemifrån eller på jobbet under en förbestämd tidsperiod. Det enda du behöver är en dator eller surfplatta med internetuppkoppling och tid för att kunna genomföra utbildningen i lugn och ro när det passar dig bäst.

Så här fungerar Distansutbildning

  • Utbildningarna består av många korta textade filmer (inget ljud) som beskriver olika delar av utbildningen du valt.
  • En utbildningsfilm är normalt mellan 3-10 minuter och avslutas ibland med ett test.
  • De utbildningar som avslutas med ett test och där du har fått godkänt på testet, ger dig möjligheten att skriva ut ett intyg på genomförd utbildningsdel.
  • Du kan genomföra en utbildning hur många gånger du vill under den period du har tillgång till distansutbildningspaketet.
  • En distansutbildning som motsvarar en dags grundutbildning eller en dags repetitionsutbildning består av mellan 50-80 korta avsnitt.

Vilka utbildningar finns på distans?

Här kan du läsa mer om omfattning, innehåll i de olika distansutbildningarna och hur det fungerar när du köper distansutbildningspaketet.

Boka en demo

Vi rekommenderar att du bokar in dig på en demo för att se hur distansutbildningspaketet fungerar och få möjlighet att ställa frågor. Hittar du ingen tid som passar är du givetvis välkommen att mejla oss på utbildning@cab.se så kontaktar vi dig och berättar mer.

Läs mer och boka demo distansutbildning