Fem stjärnor

Topp 5 i Meps 2019

Vi vill så klart att Mepssystemet ska bli så bra som möjligt, och hjälpa våra användare att spara tid och pengar genom effektiva lösningar. Därför utvecklar vi ständigt Meps och adderar nya funktioner. Här listar vi våra fem favoriter, som vi är extra stolta över att ha lanserat 2019.

Video i besiktningsappen

Flera användare hörde av sig och ville kunna använda film i vår besiktningsapp, för att kunna dokumentera bättre. Vi lyssnade, och från och med september är det möjligt att spela in och lägga upp en film på upp till 100 Mb i vår besiktningapp.

Floor Plan Creator

I april lanserade vi en integration med skissverktyget Floor Plan Creator i MepsBesiktning. Floor Plan Creator ger dig utrymmen och mått samt en redigerbar planskiss, som du enkelt delar med andra. Floor Plan Creator finns för Android, och utveckling för IOS pågår. Läs mer här.

Momspliktig försäkringtagare

Det finns nu stöd för att kunna hantera momspliktig försäkringstagare i Meps, vilket underlättar för många kunder. Funktionen väljs under ”Försäkringsärende”.

Nya sätt att använda chatten

För att kunna samarbeta bra med alla parter i ett uppdrag, behöver man kunna kontakta varandra enkelt. Därför har vi utvecklat chatten, så att det nu går att skicka meddelanden redan innan man accepterat ett uppdrag. Även efter att man klarmarkerat ett uppdrag, går det att ta emot meddelanden.

Bifoga dokument automatiskt

Många företag har vissa dokument som de alltid vill bifoga vid ett nytt uppdrag. Vi gjorde det möjligt att bifoga dessa per automatik. Lägg dokumenten under "Företagsdokument", så kommer de automtiskt att synas för alla parter i alla nya uppdrag, under ”Bilder och dokument”.