pratbubblor

Fler nöjda kunder!

Tack alla som deltog i vår kundenkät i höstas. Era åsikter är mycket värdefulla och hjälper oss att utveckla Meps till att bli ännu bättre.

Årets resultat från kundenkäten visar på en positiv trend, där andelen nöjda kunder ökat markant jämfört med förra året. Det är vi glada för, men siktar på förstås på att ni ska bli ännu nöjdare nästa år!

Självklart finns områden som vi behöver förbättra. Vi ser t ex att många användare behöver mer hjälp för att komma igång med Meps. Därför kommer vi nästa år att lansera tydliga hjälpfilmer för den som är ny i systemet.

Vi ser också att många behöver lära sig mer om arbetssättet i Meps, för att kunna använda systemet och alla funktioner optimalt. Därför vill vi bli bättre på att förklara hur du bör göra för att öka lönsamheten och effektiviteten med hjälp av Meps. Det kommer dels ske på digital väg, men också genom att vi satsar på utökad personlig kontakt mellan oss och er kunder.

Många hantverkare efterlyser ett stöd för dem, och det är något vi kommer fokusera på att ta fram. Mer info om det kommer under nästa år!