Bli medlem i Användarförening Meps - Entreprenör

Fyll i formuläret nedan
Fyll i dina och företagets uppgifter. Därefter får du ett mejl som ger dig tillgång till Användarföreningens information och dokumentation. Medlemsavgiften för 2019 är kostnadsfri, därefter 500 kr per år och företag. Flera personer från samma företag kan vara medlemmar utan extra kostnad.
Uppgifter om företaget


Dina uppgifter


Integritetspolicy
Genom att fylla i formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas enligt CABs integritetspolicy*

Om Användarförening Meps

Användarförening Meps – Entreprenör  är ett oberoende svenskt användarforum för Mepssystemet, där Mepsanvändare kan diskutera utveckling och förvaltning av Mepssystemet och kommunicera med CAB, som leverantör av Mepssystemet. De ämnen som diskuteras ska vara av sådan art att resultatet kommer samtliga Mepsanvändare och hela byggskademarknaden – entreprenörer, försäkringsbolag, fastighetsägare och konsumenter – tillgodo i form av möjlighet till högre effektivitet, ökad kvalitet och hållbarhet, samt ökad tydlighet i byggskadeverksamheten.

Som medlem i Användarförening Meps

Det hålls fyra möten per år mellan Användarföreningen och CAB Group AB och som medlem har du möjlighet att påverka inriktningen på föreningens arbete, vara med och välja styrelse - och du får förstås också tillgång till föreningens dokumentation från de möten som hålls.

Har du frågor?

Gäller din fråga Användarföreningens arbete, kontakta föreningens ordförande Bengt-Erik Persson, EBAB Byggservice: bengt-erik.persson@ebab.nu.

Är det en administrativ fråga kring medlemskap, kontakta CAB: support@cab.se.

Integritetspolicy

*CABs integritetspolicy