Meps för fastighetsförvaltare

Få full kontroll på alla kostnader

Close

Få full kontroll på alla kostnader inom ROT och underhåll

Vi vet att hanteringen av ROT och underhåll är komplicerad för dig som fastighetsägare - med stora volymer av pågående projekt och tillhörande ändringsförfrågningar, beslut och fakturor. Här hjälper vi dig att att ta kontroll. Samtidigt får du tillgång till en etablerad marknadsplats där du bygger långsiktiga samarbeten med entreprenörer.

Tillsammans med UnityWorks erbjuder vi digitala verktyg som effektiviserar

CAB är delägare i UnityWorks AB, som är ett så kallat property technology-bolag. De arbetar med digital utveckling av fastighetsägarens affär, där de fokuserar på att förändra en av fastighetsbranschens viktigaste kärnverksamheter och kassaflödesposter, nämligen hanteringen av ROT och underhåll.

En lösning som hanterar helheten

Tjänsten som vi erbjuder består av en kombination av digitala verktyg, anpassade efter behoven hos fastighetsbolagets projektledare och ledningsfunktioner, Meps, och integrationer till fastighetsbolagets övriga system. Det är en lösning som kan hantera helheten.

Reducera kassaflödet och frigör tid

Med hjälp av verktyget kan ni göra en radikal besparing på er ROT och underhåll. Samtidigt frigör ni era medarbetare från icke-värdeskapande arbetsuppgifter - som tar tid. Låt dem istället fokusera på det som verkligen räknas: era kunder och er affär.

Skapa insikter, bygg partnerskap och ta kontrollen

Med vårt verktyg skapar ni djupa inskter om er verksamhet, marknad och entreprenörer - som baseras på verklig data och information. Med de utvalda entreprenörerna kan ni sedan skapa långsiktiga partnerskap som bygger på transparens, förtroende och gemensamma mål.

Verktyget ger era projektledare och ledningsfunktioner ett bekvämt, kraftfullt och effektivt sätt att styra era projekt, er portfölj och era leverantörer.

UnityWorks ser till att ni kommer igång!

UnityWorks driver hela processen med dig som fastighetsägare, från första mötet till att sätta upp plattformen, utbilda användare och se till att ni kommer igång i systemet.  

Kontakta oss

  • Läs mer om UnityWorks AB på deras hemsida: unityworks.se. Där hittar du också kontaktuppgifter till alla på företaget. 

 

INTRESSERAD AV MEPS?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss för att berätta mer

ALLT OM MEPS

Här kan du läsa allt om hur Meps underlättar arbete för just dig

INTRESSERAD AV MEPS?
Vill du veta mer om Meps? Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig.
KONTAKTA MIG

Utbildningar

  • Utbildningar

    Kunskap ger resultat - Vill du veta mer om våra utbildningar?...