Meps för Entreprenörer

Spara tid och pengar, få in nya uppdrag och jobba smartare genom hela byggservice- och skadehanteringen.

Close

Jobba smartare och mer effektivt med Meps!

Meps är både ett kalkylverktyg och ett byggservicesystem som förenklar arbetsdagen. Meps hjälper dig som entreprenör att få in nya uppdrag, få struktur i pågående projekt och förenkla offertarbetet. Du slipper lägga onödig tid på prisdiskussioner. Och du tar betalt för mängden arbete du utfört, inte tiden det tog att göra det. På så sätt kan du jobba smartare, mer effektivt och öka lönsamheten.

Rak och enkel kommunikation

I Meps kommmunicerar du enkelt och tydligt med övriga parter som deltar i ett uppdrag. Priset och vad som ska göras är klart redan från början. Med surfplattan tar du fram en prisneutral kalkyl som redovisar exakt vad du tar betalt för. Om något skulle tillkomma, kan uppdraget justeras utan ny prisförhandling, eftersom förutsättningarna redan är avtalade. Klart och tydligt, vilket underlättar för alla!

Effektiva entreprenörer och sund marknad

I Meps baseras inte ett uppdrags pris på tidsåtgång, utan på arbetsmängd. Vi har skapat en väldokumenterad standard där arbetsmängd mäts istället för lägst timpris. Detta bidrar till en sund och seriös marknad, där det är omöjligt att vinna upphandlingar genom att bara dumpa timkostnaden.

Meps ger dig full kontroll

Genom att använda Meps ökar du möjligheterna att själv styra din verksamhet och samtidigt minska dina administrativa kostnader. Du kan fakturera snabbare och planera bättre. Jobba mer effektivt, helt enkelt.

Prova Meps gratis i 3 månader!

Du som är entreprenör får prova Meps i lugn och ro innan du bestämmer dig. De första tre månaderna är gratis, utan bindningstid. Vår hjälpsamma personal guidar dig gärna runt systemet. Läs mer här.

BESTÄLL NYA MEPS

Här kan du snabbt och enkelt beställa nya Meps

ALLT OM NYA MEPS

Här kan du läsa allt om hur nya Meps underlättar arbete för just dig

SÅ HÄR FUNGERAR MEPS!

Här kan du se filmen som snabbt och enkelt förklarar hur Meps kan underlätta arbetet för dig.

Utbildningar

  • Utbildningar

    Kunskap ger resultat - Vill du veta mer om våra utbildningar?...