Meps för Entreprenörer

Spara tid och pengar, få in nya uppdrag och jobba smartare genom hela byggservice- och skadehanteringen.

Close

Jobba smartare och mer effektivt med Meps!

Meps-systemet är både ett kalkylverktyg och en etablerad marknadsplats. Meps hjälper dig som entreprenör att få in nya uppdrag, och att enkelt offerera och redovisa exakt vad du tar betalt för. Du slipper lägga onödig tid på offertarbete och prisdiskussioner. Och du tar betalt för mängden arbete du utfört, inte tiden det tog att göra det. På så sätt blir din effektivitet både synlig och lönsam.

Öppen dialog mellan beställare och utförare

Meps är ett transparent system som möjliggör en rak och enkel dialog. Uppdragets omfattning och pris är klart redan från början. Dessutom kan uppdraget justeras vid eventuella avvikelser utan ny prisförhandling, eftersom förutsättningarna för tillkommande och avgående arbeten redan är avtalade. På så sätt undviks oklarheter som kan leda till konflikter. 

Effektiva entreprenörer och sund marknad

I Meps baseras inte ett uppdrags pris på tidsåtgång, utan på arbetsmängd. Vi har skapat en väldokumenterad standard där arbetsmängd mäts istället för lägst timpris. Detta bidrar till en sund och seriös marknad, där det är omöjligt att vinna upphandlingar genom att bara dumpa timkostnaden.

Meps säkerställer att du har full kontroll

Genom att använda Meps ökar du möjligheterna att själv styra din verksamhet och samtidigt minska dina administrativa kostnader. Du kan fakturera snabbare och planera bättre. Jobba mer effektivt, helt enkelt.

Meps skapar rättvis konkurrens

Alla tävlar med det verkliga arbetsinnehållet som parameter, vilket ger duktiga och effektiva entreprenörer en konkurrensfördel.

Prova Meps gratis i 3 månader!

Du som är entreprenör får prova Meps i lugn och ro innan du bestämmer dig. De första tre månaderna är gratis, utan bindningstid. Vår hjälpsamma personal guidar dig gärna runt systemet. Läs mer här.

BESTÄLL NYA MEPS

Här kan du snabbt och enkelt beställa nya Meps

ALLT OM NYA MEPS

Här kan du läsa allt om hur nya Meps underlättar arbete för just dig

SÅ HÄR FUNGERAR MEPS!

Här kan du se filmen som snabbt och enkelt förklarar hur Meps kan underlätta arbetet för dig.

Utbildningar

  • Utbildningar

    Kunskap ger resultat - Vill du veta mer om våra utbildningar?...