Mobiltelefon och ipad

Skissverktyg för planritningar integrerat i Meps besiktningsapp - prova kostnadsfritt!

Floor Plan Creator är ett skissverktyg integrerat med MepsBesiktning, som ger dig utrymmen och mått samt en redigerbar planskiss. Skissverktyget gör att du sparar tid och knapptryckningar, och att du enkelt kan dela med dig av skisser till övriga tekniker. Du som arbetar i Meps besiktningsapp i Android kan använda Floor Plan Creator - och just nu kan du prova kostnadsfritt fram till den 30 juni 2019.

Ladda ner skissverktyget Floor Plan Creator och prova tjänsten kostnadsfritt

Nu har du möjlighet att prova skissverktyget Floor Plan Creator. Ladda hem gratisversionen från Google Play och kör igång. Skapa planskisser direkt i Meps - helt kostnadsfritt fram till den 30 juni 2019. Tjänsten fungerar endast i Android.

Här laddar du ned gratisversionen av Floor Plan Creator

Med Floor Plan Creator direkt i MepsBesiktning får du:

  • En detaljerad planskiss direkt i Meps.
  • Utrymmesbeskrivningarna automatiskt.
  • Redigerbara planskisser.
  • Möjlighet att dela med dig av planskisserna till övriga tekniker.
Introduktionserbjudande för 2019

Från och med den 1 juli 2019 har vi ett introduktionserbjudande: 15 kronor när du skapar en ny planskiss eller importerar en planskiss från Floor Plan Creator till Meps besiktningsapp. Från och med den 1 januari 2020 gäller ordinarie pris enligt Meps prislista.

Vill du inte fortsätta använda tjänsten, mejla CAB Support så avregistrerar de Floor Plan Creator för din verksamhet: support@meps.se.