Vi söker fullstack-utvecklare till våra utvecklingsteam

Som systemutvecklare på CAB är du, tillsammans med ditt team, delaktig i hela utvecklingskedjan - från förädling av kundens krav till leverans av färdig produkt. På vårt kontor i centrala Örebro får du vara en del av en inkluderande och positiv miljö där nya idéer tas om hand och där det finns utrymme för personlig utveckling.

Välkommen till en riktigt bra arbetsplats!
På CAB är vi måna om våra medarbetare. Vi vill att du ska trivas hos oss. Här får du möjlighet att utvecklas både som person och i din yrkesroll. Därför erbjuder vi möjligheter till flexibla arbetstider, generösa friskvårdsaktiviteter plus en mängd roliga personalaktiviteter.

Mer om CAB

CAB är ett IT-företag som arbetar med att effektivisera tjänstemarknader. Vi gör tidsstudier, tar fram transparent data och bygger system inom tre verksamhetsområden: fordon, fastigheter och sjukvård. Vi är 180 personer som arbetar innovativt, i teknikens framkant, för att skapa lösningar som gör skillnad för våra kunder. Verksamheten finns i hela Norden samt i Tyskland. CAB är ett företag med hög tillväxttakt och en engagerande företagskultur - det är utvecklande att arbeta hos oss. Välkommen till CAB!