Är du hantverkare med god känsla för service och support?

Vi söker en Supporttekniker med erfarenhet från byggservice. Sista ansökningsdag är den 28 augusti.

Vi ser att du har flerårig erfarenhet av att ha arbetat som hantverkare, besiktningsman, skadetekniker eller liknande inom byggservice eller byggskadeservice. Det är extra meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i vår produkt Meps.

Vi utbildar dig i våra system

Det är positivt om du har god datavana, men erfarenheten inom byggservice och byggskadeservice är det viktigaste, i kombination med din känsla för support. När du börjar hos oss utbildar vi dig i våra interna system så att du känner dig trygg i att ge våra kunder den bästa lösningen på deras problem.

En riktigt bra arbetsplats

CAB växer stadigt och ett av våra värdeord är ”En riktigt bra arbetsplats”. För dig som anställd innebär det en härlig och positiv miljö i centrala Örebro med ett sammansvetsat team som gör kul saker tillsammans. Vi har skapat en kultur där nya idéer tas om hand och där det finns svängrum för egna initiativ. Vi vet att det utvecklar både dig och oss.

Ansökan

Vill du bli en av oss? s mer om tjänsten och ansök direkt!

Vi söker även Ingenjör, IT-arkitekt och Systemutvecklare. Läs mer om tjänsterna.

 

Mer om CAB

CAB är ett IT-företag i centrala Örebro som sedan mitten av 40-talet jobbar med att effektivisera reparationsprocesser. Vi tar fram data och bygger system anpassade till tre verksamhetsområden: motor, fastighet och hälsa. Hos oss jobbar Örebros vassaste utvecklare med ny teknik. Vi är omkring 160 personer som jobbar med att skapa lösningar som gör skillnad för våra kunder. CAB ägs av försäkringsbolagen If, Folksam, Länsförsäkringar och Trygg Hansa, och verksamheten finns i hela Norden samt i Tyskland.