Vi söker utvecklingsingenjörer med bred teknisk kompetens

Är du en utvecklingsorienterad ingenjör med kunskaper inom fordon - som eventuellt har arbetat med statistiska metoder? Då har vi en intressant tjänst för dig! Sista ansökningsdag är den 28 mars.

Du har en ingenjörsexamen på högskolenivå samt tekniska kunskaper om fordon som du har fått av arbetslivserfarenhet – eller av rent intresse. Meriterande är om du har erfarenhet av att jobba med statistiska metoder och/eller teknisk utveckling. Vi erbjuder dig en roll där du kommer att spela en viktig roll i vårt arbete med att utveckla hur vi producerar vårt världsunika reparationsdata.

Vill du bli en av oss? Läs mer om tjänsten och ansök direkt!


Om CAB Group AB

CAB Group AB är marknadsledande inom systemstöd och tjänster som gör det enkelt för fordons- och fastighetsbranschen att göra tillförlitliga och rättvisande reparationskalkyler. CAB verkar också inom sjukvårdsområdet genom dotterbolaget Boka Doktorn AB. CABs kunder finns i hela världen och de flesta bilskadereparationer i Norden beräknas med CABs system. Huvudkontoret ligger i Örebro – på Stortorget – och verksamheten finns i hela Norden och i Tyskland. Företaget omsätter 220 MKR och inom koncernen är det cirka 170 anställda. CAB ägs av försäkringsbolagen If, Folksam, Länsförsäkringar och Trygg Hansa.

Det går bra för oss. Vi är ett företag med hög tillväxttakt och med en engagerad företagskultur som värdesätter din kompetens. Det ska vara utvecklande att arbeta hos oss på CAB. Vi brinner för kvalitet och innovation – vi vill göra skillnad för våra kunder!