Vi söker en chef för för avdelningen Production IT & BI

Brinner du för att leda och utveckla människor samtidigt som du gillar att driva teknisk utveckling och förändringsarbete? Då kan det vara dig vi söker! Sista ansökningsdag är den 21 mars.

Som chef för avdelningen Production IT & BI kommer du att leda ett team som består av ett tiotal systemutvecklare. Du och ditt team samarbetar med specialister inom olika områden till exempel skadekalkylering, fordonsanalys och tidsstudier. Du är med och utvecklar processer och rutiner inom verksamhetsområdet BI och dataproduktion.

Vill du bli en av oss? Läs mer om tjänsten och ansök direkt!


Om CAB Group AB

CAB Group AB är marknadsledande inom systemstöd och tjänster som gör det enkelt för fordons- och fastighetsbranschen att göra tillförlitliga och rättvisande reparationskalkyler. CAB verkar också inom sjukvårdsområdet genom dotterbolaget Boka Doktorn AB. CABs kunder finns i hela världen och de flesta bilskadereparationer i Norden beräknas med CABs system. Huvudkontoret ligger i Örebro – på Stortorget – och verksamheten finns i hela Norden och i Tyskland. Företaget omsätter 220 MKR och inom koncernen är det cirka 170 anställda. CAB ägs av försäkringsbolagen If, Folksam, Länsförsäkringar och Trygg Hansa.

Det går bra för oss. Vi är ett företag med hög tillväxttakt och med en engagerad företagskultur som värdesätter din kompetens. Det ska vara utvecklande att arbeta hos oss på CAB. Vi brinner för kvalitet och innovation – vi vill göra skillnad för våra kunder!