Distansutbildning

Distansutbildning är en serie av korta självstudieutbildningar som du genomför hemifrån eller på jobbet under en förbestämd tidsperiod. Det enda du behöver är en dator eller surfplatta med internetuppkoppling och tid för att kunna genomföra utbildningen i lugn och ro när det passar dig bäst.

Så här fungerar Distansutbildning

  • Utbildningarna består av många korta textade filmer (inget ljud) som beskriver olika delar av utbildningen du valt.
  • En utbildningsfilm är normalt mellan 3-10 minuter och avslutas ibland med ett test.
  • De utbildningar som avslutas med ett test och där du har fått godkänt på testet, ger dig möjligheten att skriva ut ett intyg på genomförd utbildningsdel.
  • Du kan genomföra en utbildning hur många gånger du vill, även testerna, under den period du har tillgång till distansutbildningspaketet.
  • En distansutbildning som motsvarar en dags grundutbildning eller en dags repetitionsutbildning består av mellan 20 till 80 korta avsnitt.

Vilka utbildningar finns på distans?

Distansutbildning är en ny utbildningsform som vi erbjuder från och med januari 2019. Den första utbildningen du kan gå på distans är CAB Plan Grundutbildning och Repetitionsutbildning.

Vi kommer att utöka med fler distansutbildningar löpande, under 2019 och 2020 kommer exempelvis distansutbildningar att erbjudas i Meps och CABAS.

Mer information och demo

Vill du veta mer om upplägget för distansutbildningar och hur det fungerar? Mejla gärna oss på utbildning@cab.se så kontaktar vi dig och berättar mer.

Du kan också anmäla dig till en demonstration som sker över internet som ett Webinar.

Läs mer och boka demo distansutbildninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster