Distansutbildning.

Distansutbildning är en utbildning som du kan genomföra hemifrån eller på jobbet när du vill under en förbestämd tidsperiod.

Det enda du behöver är en dator eller surfplatta med internetuppkoppling och tid för att kunna sitta i lugn och ro och titta på utbildningarna.

Utbildningarna består av många korta textade filmer (inget ljud)  som beskriver olika delar av utbildningen du valt, en utbildningsfilm är normalt mellan 3-10 minuter och avslutas ibland med ett test.

De utbildningar som avslutas med ett test och där du har fått godkänt på testet, ger dig möjligheten att skriva ut ett intyg på genomförd utbildningsdel.

Du kan genomföra en utbildning hur många gånger du vill, även testerna, under den period du har tillgång till distansutbildningspaketet.

En distansutbildning som motsvarar en dags grundutbildning eller en dags repetitionsutbildning kan bestå av allt mellan 20 till 80 korta delar.

Den första utbildningen som vi erbjuder som distansutbildning är CAB Plan Grundutbildning/Repetitionsutbildning, som finns tillgänglig från januari 2019. 

Distansutbildning i Meps och CABAS kommer under 2019 och 2020.

Vill du veta mera och bli kontaktad maila till utbildning@cab.se så hör vi av oss.

Du kan anmäla dig till en demonstration, demonstrationen sker över internet som ett Webinar. Lär mer och anmäl dig här :

https://sites.legaonline.se/cab/Kurser/434873länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Hälsningar

CAB Group Utbildning