Försäkringsfråga mot Protector Forsikring

Nu går det att ställa försäkringsfråga mot Protector Forsikring. Har du ännu inte beställt försäkringsfråga? Lägg din order via CABs hemsida: http://www.cab.se/uppgraderinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För att kunna använda försäkringsfråga mot Protector Forsikring behöver du ha avtal i CABAS Grunddata mot Protector Forsikring. I avtalet behöver du även lägga till din verkstadskod. Din verkstadskod mot Protector Forsikring är P plus siffrorna i ert CID t.ex. P001000002. CID hittar du på CABAS startsida.

Bilden nedan visar var du hittar ditt CID i CABAS.

Protector Forsikring 1

Börja med att kontrollera om du redan har ett avtal inlagt mot Protector Forsikring genom att gå in i Grunddata och välja Verkstäder. Ditt firmanamn är nu markerat, klicka på plustecknet till vänster om namnet för att visa upplagda avtal. Finns Protector Forsikring med i listan så dubbelklickar du på aktuellt avtal och uppdaterar verkstadskoden.

Bilden nedan visar var du uppdaterar med verkstadskodsuppgifter på avtalet i CABAS grunddata.

Protector Forsikring 2

Om du inte har avtal mot Protector Forsikring sedan tidigare gör du enligt nedan.

Bilden nedan visar var du lägger till avtalet i CABAS Grunddata.

Protector Forsikring 3

Bilden nedan visar var du lägger till verkstadskod i Grunddata i CABAS.

Protector Forsikring 4