Fastighetsförvaltare

Meps ger dig som fastighetsförvaltare full kontroll på alla kostnader - lanseras under 2018

Close

Med Meps betalar du för arbete – inte för tid

Meps för fastighetsförvaltare lanseras under 2018.

Som fastighetsförvaltare betalar du för utfört arbete, inte tiden det tog att utföra det. Det ger dig trygghet och kontroll över kostnaderna, och du vet alltid i detalj vilka åtgärder som utförts.

Meps skapar en öppen dialog mellan fastighetsförvaltare och utförare

Uppdragets omfattning och pris är transparent och klart redan innan uppdraget påbörjas för att undvika oklarheter som kan leda till konflikter. Dessutom kan uppdraget justeras vid eventuella avvikelser utan ny prisförhandling.

Meps skapar en effektiv marknad och ökad konkurrenskraft

Genom en standard där man mäter arbetsmängd istället för lägst timpris skapas en sund marknad där det är omöjligt att vinna upphandlingar genom att dumpa timkostnaden.

Ersättning sker mot utfört arbete – inte nedlagd tid

Betalning mot arbetsmängd istället för timkostnad skapar trygghet och kontroll över kostnaderna, och du vet alltid i detalj vilka åtgärder som utförts. Meps skapar också lägre kostnader och du kan spara upp till 20 procent av din reparations- och underhållskostnad.

Jämför olika leverantörer

Med Meps vet du alltid exakt vad du har betalat för och du har möjlighet att verifiera det i efterhand. Du har också utmärkta möjligheter att jämföra olika leverantörers kostnader och effektivitet med varandra.

Lanseras 2018 - anmäl intresse redan nu

Meps anpassat till fastighetsförvaltare lanseras under 2018, men redan nu kan du anmäla ert intresse genom att mejla oss på support@meps.se

INTRESSERAD AV MEPS?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss för att berätta mer

ALLT OM MEPS

Här kan du läsa allt om hur Meps underlättar arbete för just dig

INTRESSERAD AV MEPS?
Nya Meps lanseras under 2017 för fastighetsförvaltare. Om du vill veta mer kan du fylla i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss för att berätta mer om nya Meps.
KONTAKTA MIG

Utbildningar

  • Utbildningar

    Kunskap ger resultat - Vill du veta mer om våra utbildningar?...